Medewerker Royalty Administratie M/V ** Ingevuld **
Referentie JAU01
Dienstverband Full-time
Status Bekendmaking
Datum plaatsing donderdag 29 april 2010
Locatie Amsterdam
Duur Vast dienstverband, 36 uur per week
Organisatieinformatie Amsterdam

,
Website: http://
Omschrijving Voor onze opdrachtgever, een uitgeverij in het hartje van Amsterdam, zijn wij voor de financiële administratie van de boekenuitgeverijen op korte termijn op zoek naar één fulltime:

Medewerker Royalty Administratie M/V

De functie
De werkzaamheden bestaan onder meer uit het voeren van de royalty administratie, het controleren van de ingevoerde auteurscontracten, het registreren van de auteursvoorschotten, het voeren van de project- en voorraadadministratie en het maken van de nacalculatie van gereedgekomen titels. Daarnaast stel je diverse balansspecificaties op ten behoeve van de maand- en kwartaalafsluiting. Ook onderhoud je regelmatig contacten met auteurs en uitgevers.

Je profiel

• Je hebt een afgeronde financieel-economische opleiding op MBO+ niveau en al enkele jaren ervaring in een financiële functie.
• Je hebt een goed cijfermatig inzicht, bent accuraat en bent erg handig met Excel.
• Je bent communicatief vaardig, proactief ingesteld en laat een grote mate van verantwoordelijkheid zien.

Wij bieden
Een functie bij een boeiend bedrijf en in een klein, gezellig team van betrokken collega's. De werkplek is gesitueerd in het hart van Amsterdam. Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Boeken- en Tijdschriftuitgeverij bedrijf, aangevuld met eigen aantrekkelijke regelingen. Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie een marktconform salaris op basis van 36 uur per week.
Inlichtingen
Contact info Jan Aker
Contact telefoon: 020-4714537 of 06-53237941

Ga terug naar de vorige pagina