Senior Medewerker Control M/V **Ingevuld**
Referentie JAMC01
Dienstverband Full-time
Status Bekendmaking
Datum plaatsing vrijdag 03 december 2010
Locatie Amsterdam
Duur Vast dienstverband
Organisatieinformatie Amsterdam

,
Website: http://
Omschrijving Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een:

Senior Medewerker Control M/V

Onze opdrachtgever is een aan de Amerikaanse Beurs genoteerd organisatie. De Nederlandse werkmaatschappij met het hoofdkantoor in Amsterdam is al bijna 160 jaar de logische partner voor de Grafimedia branche in Nederland voor de levering van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Functiebeschrijving
Binnen de afdeling Control ligt bij deze functie het accent op analyserende en signalerende in plaats van registrerende taken.
De functiehouder dient over het vermogen te beschikken om zich te concentreren op hoofdzaken in plaats van details, en door het opbouwen van een netwerk binnen en buiten onze organisatie voortdurend op de hoogte en betrokken te zijn bij zaken die van invloed zijn op het behalen van onze financiële en economische doelstellingen.

De functiehouder stelt de managementrapportage op financieel en economisch gebied op en draagt door adequate informatievergaring binnen de organisatie zorg voor een hoog kwaliteitsnivo van de analyse

De functiehouder houdt zijn kennis op niveau en is in staat op de door de IFRS regelgeving en SOX-act toegenomen complexiteit van de financiële processen en regelgeving in te spelen. Daarnaast onderzoekt en evalueert de functiehouder de administratieve organisatie en naleving daarvan door audits waaruit formuleringen van maatregelen ter verbetering resulteren.

De functiehouder rapporteert aan het hoofd Control en is diens rechterhand.

Andere werkzaamheden van de functiehouder:
• Financiële verslaggeving naar IFRS normen
• Het plannen en beheersen van het bedrijfsresultaat en ROI
• Budgettering van investeringen en activiteiten
• Management Accounting/ Interne verslaggeving
• Het formuleren van maatregelen ter verbetering van het stelsel van de administratieve organisatie en interne controle

Functie-eisen

De functiehouder dient te beschikken over kennis op academisch niveau van de bedrijfseconomie en de bedrijfsadministratie en heeft operationele kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking.

Bij aanvang van de functie is 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en onderneming gewenst

De functiehouder dient te beschikken over aanvullende kennis van de IFRS regelgeving en waarderingsgrondslagen, SOX methodiek, administratieve organisatie en SAP kennis

De functiehouder beschikt over het vermogen door overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden een kritische adviesrol te vervullen

Inlichtingen
Contact info Jan Aker
Contact telefoon: 020-4714537 of 06-53237941

Ga terug naar de vorige pagina