Technisch Applicatiebeheerder Polismanagement Software M/V
Referentie JATP01
Dienstverband Full-time
Status Bekendmaking
Datum plaatsing vrijdag 11 februari 2011
Locatie Naarden
Duur Vast dienstverband
Organisatieinformatie Naarden

,
Website: http://
Omschrijving Heb jij wel eens 200 WebLogic omgevingen in de lucht gehouden?
Heb jij wel eens gezorgd dat een miljoen regels JAVA code elke nacht gebouwd, getest en gecontroleerd worden?
Kan jij een PKI-omgeving reverse engineeren?
Weet jij WebLogic clusters te verhuizen met minimale down-tijd?
Hoe beheer jij 20.000 regels ant-code?
Geprikkeld?

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een:

Technisch Applicatiebeheerder Polismanagement Software M/V

Wat doe je als Technisch Applicatiebeheerder bij onze klant?
Als Technisch Applicatiebeheerder maak je onderdeel uit van de afdeling Development en sta je middenin het ontwikkelteam. De applicatiebeheerder heeft de rol van beheerder in een dynamische projectomgeving.
Onze klant ontwikkelt en onderhoudt software componenten. Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het maken en controleren van builds. Je zorgt ervoor dat deze builds beschikbaar komen op de verschillende ontwikkel- en testomgevingen en op productieomgevingen. Verder verzorg je database update scripts.
Vanwege de constante groei van onze opdrachtgever ontwikkelt het systeempark mee. Als applicatiebeheerder ben je ook verantwoordelijk voor het inrichten van nieuwe systemen.
Naast de ontwikkelactiviteiten biedt onze klant SaaS aan (de ASP oplossing voor LA Life, de webbased JAVA applicatie). Je houdt je ook bezig met het onderhoud en beheer hiervan.

Wat kun je bij hun verwachten?
Een ontzettend collegiale, sympathieke en open werkomgeving. Jouw ideeën en je input zijn van harte welkom. Je krijgt de ruimte om je werk binnen het grotere geheel op jouw manier op te pakken. De arbeidsvoorwaarden zijn goed. Ze vinden het namelijk nog leuker en belangrijker om met je in gesprek te gaan over je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Verder werken ze met flexibele werktijden voor een goede werk-prive balans. Normaal gesproken werken ze vanuit hun kantoor, maar voor projecten zijn ze wel eens op locatie bij de klant te vinden.

Waar staan ze voor?
Onze opdrachtgever is een stabiel groeiende en sympathieke no-nonsense organisatie. Hun visie is betrouwbare flexibiliteit en snelheid bieden in hun oplossingen. Dit zie je terug in de hele organisatie. De technieken zijn nieuw, maar beproefd en dus betrouwbaar. De technische en inhoudelijke uitdaging vind je hier onder andere in de hoge mate van technische complexiteit. Dat zie je ook terug in vakinhoudelijke kennis en het niveau van de mensen die er werken.

Collegialiteit betekent hier de bereidwilligheid om elkaar te helpen, maar ook je aan je afspraken houden, resultaatgericht werken. Dat je dus op elkaar kunt rekenen. Ze zijn in 2001 klein begonnen in een schuur bij het huis van een van de eigenaren en gegroeid naar een organisatie van circa 70 medewerkers. Die sfeer van toen vinden ze nu nog steeds belangrijk: Plezier, samen iets moois opbouwen en jezelf blijven.

Wat doen ze?
Bij onze klant ontwikkelen en onderhouden ze software voor grote nationale en internationale levensverzekeraars en pensioenfondsen. De web-based standaard software, LA Life, is het hart van de polisadministratie. Hiermee is de verzekeraar in staat om via straight-through-processing operational excellence te bereiken. State-of-the-art software en actuariële kennis vormen de basis voor LA Life. De service organisatie begeleidt klanten bij de implementatie van  de oplossing.

Locatie
Ze kozen voor een centrale en gemakkelijk te bereiken locatie:
Gooimeer in Naarden. Het kantoorpand bevindt zich direct onderaan de afslag van de snelweg. Openbaar vervoer: Een snelle busverbinding vanaf station Naarden-Bussum brengt je tot op 3 minuten lopen van het pand.
Inlichtingen
Verzend uw CV via e-mail jan@akerrecruitment.nl
Contact info Jan Aker
Contact telefoon: 020-4714537 of 06-53237941
Contact e-mail: jan@akerrecruitment.nl

Ga terug naar de vorige pagina