Kandidaat

aker-kandidaat1

Ik ben een kandidaat

Aker Recruitment is geen reguliere naam voor een headhunt of executive searchbureau. Daarmee zijn we meteen bij de essentie.
Aker Recruitment is anders. We zijn dé specialist in het bemiddelen van staf, lijn en management functies op hbo en academisch nivo. Specialisten die hun sporen hebben verdiend in het office segment. We helpen onze kandidaten bij het invullen van hun loopbaanambities. En dat doen we op een hele persoonlijke manier en op basis van gedegen analyses. Zowel aan kandidaten als opdrachtgeverzijde. Dit is volgens ons de basis voor een goede match.

Waar gaat het nou werkelijk om tijdens het betreden op de carrièreladder. Je hebt natuurlijk de wens om uiteindelijk een positie te bekleden die in overeenstemming is met jouw capaciteiten en persoonlijkheid. Vaak heb je wel een idee waar die top voor jou ongeveer moet liggen. Moeilijker wordt het om de ‘aanlooproute’ daar naartoe te bepalen. Nog moeilijker wordt het om zelf te beoordelen of je doel in overeenstemming is met je capaciteiten. Wellicht kun je je doel nog hoger stellen zonder dat je dat realiseerde. Als je al een baan hebt is het logisch dat je wilt weten of je op de goede weg zit of dat je carrière een versnelling kan gebruiken. Wij kunnen je adviseren in het maken van die keuze.
We kennen de organisaties van onze opdrachtgevers goed en weten wat zich afspeelt binnen hun muren. Door de kennis van en samenwerking met onze opdrachtgevers kunnen we je aantrekkelijke posities aanbieden die passen bij jouw profiel.

Posities op het gebied;
• Finance & Controle,
• Inkoop & Logistiek,
• Marketing & Sales,
• Personeel & Organisatie

Je hebt inmiddels jaren ervaring opgedaan bij verschillende werkgever(s). Dan is het logisch dat je je eens afvraagt of je op de goede weg bent. Of niet. Daarbij is het belangrijk om te realiseren dat je niet alleen carrière maakt door van baan te verwisselen, maar vooral door gebruik te maken van de kansen die je in je bestaande werkomgeving op je weg vindt. Misschien heb je ervaren dat je huidige functie in theorie heel goed op jouw lijf geschreven is, maar dat jij als persoon niet binnen de cultuur past. Wanneer we samen tot de conclusie komen dat de groeimogelijkheden in je huidige functie inderdaad afwezig of beperkt zijn kunnen we een passende functie in een passende bedrijfscultuur voor je verzorgen.

Daarom adviseren we jou ook om contact met ons op te nemen voor het inplannen van een afspraak. Tijdens dit gesprek ervaar je hoe Aker Recruitment jouw capaciteiten, opgedane ervaring en karakter matcht met het “DNA” van succesvolle organisaties.